Atenționare de călătorie pentru Barcelona

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Barcelona, Regatul Spaniei, despre posibile manifestări populare care pot cauza perturbări ale circulației aeriene, rutiere și feroviare, atât în zona metropolitană a Barcelonei, cât și în regiunea din vecinatate.

MAEIE recomandă cetățenilor Republicii Moldova să evite zonele unde au loc manifestările și să se informeze în prealabil asupra eventualelor perturbări ale traficului rutier din regiune accesând urmatorul link.

De asemenea informații pot fi găsite pe site-urile oficiale ale companiilor feroviare și aeriene cu care cetățenii moldoveni intenționează să călătorească, dar și accesând acest link.

Cetățenii Republicii Moldova pot solicita asistența consulară la numărul de telefon al Ambasadei Republicii Moldova la Madrid: +34 91 828 79 89.

De asemenea, cetatenii Republicii Moldova care se confrunta cu o situatie dificila, cu caracter de urgenta, au la dispozitie si telefonul de urgenta al Ambasadei Republicii Moldova la Madrid: +34 664 598 545.

15.10.2019 11:44