Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei profesionale a Controlorului de Trafic Aerian

20.10.22
Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei profesionale a Controlorului de Trafic Aerian

         Cu prilejul Zilei profesionale a Controlorului de Trafic Aerian, Autoritatea Aeronautică Civilă adresează sincere felicitări tuturor celor care an de an, îşi îndeplinesc, coordonând de la sol, misiunile!
          În fiecare zi, mii de zboruri sunt ghidate în siguranţă. Fie că transportă pasageri sau marfă, echipajele de zbor responsabile pentru sarcinile lor, se bazează pe profesionalismul controlorilor de trafic aerian. Altfel spus, misiunea voastră e despre meseria care ține avioanele pe cer și le aduce în siguranță acasă.
Celebrarea acestei zile reaminteşte tuturor de rolul important al activităţii depuse la sol, în turnurile de control, de cei care asigură un trafic aerian sigur şi eficient.

          Stimați colegi, Vă adresăm cele mai calde urări de sănătate, bunăstare şi succese. Vă mulţumim pentru profesionalismul şi exigența de care daţi dovadă în activitatea Dumneavoastră zi de zi, dorindu-Va sa păstrați intacte valorile prin care rolul controlorului de trafic rămâne esenţial în ce priveşte siguranţa şi eficienţa navigaţiei aeriene.