Destinații disponibile de pe Aeroportul Internațional Chișinău - ITALIA

11.08.23
Destinații disponibile de pe Aeroportul Internațional Chișinău  - ITALIA

Pentru perioada de vară/iarnă programul de operare este stabilit în prealabil de fiecare operator aerian, iar Autoritatea Aeronautică Civilă aprobă frecvențele pentru companiile aeriene, destinația, numărul curselor dar și tipul de aeronavă și capacitatea acesteia.

Pentru 2023 harta zborurilor cuprinde 35 de destinații directe accesibile de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Hai să le luăm pe rând și să descoperim împreună dacă destinația ta preferată se numără printre ele?

Azi îți prezentăm ITALIA, cu locațiile sale emblematice. Este un muzeu în aer liber, iar oriunde întorci capul, dai de artă, cultură şi frumos. Este una dintre ţările în care revii mereu şi descoperi ceva nou de fiecare dată.  Italia poate fi mai aproape de tine datorită zborurilor directe spre:

  • Veneţia

Cea mai populară destinaţie pentru luna de miere sau o vacanţă romantică. Plimbându-te cu gondola pe canalele înguste, vei găsi locuri superbe în care să mănânci şi să cumperi suverniruri. Nu mai vorbim de coloratele Murano şi Burano care îţi vor oferi cele mai spectaculoase puncte fotografice.

Zbor direct cu: Hi Sky, Fly One  (luni, joi)

  • Bologna

Una dintre regiunile administrative ale Italiei. Este situată în partea de nord, fiind una dintre cele mai bogate regiuni din Europa. Dacă eşti un împătimit al maşinilor de lux, vei avea ocazia să vezi câteva exemplare reuşite de Ferrari și Lamborghini. Dacă nu te pasionează maşinile, poţi vizita situl UNESCO sau Ravenna, fosta capitală a Imperiului Roman.

Zbor direct cu: Hi Sky , Fly One (marți, vineri, duminică)

  • Milano

Locul perfect pentru cumpărături şi nu doar. Dacă eşti pasionat de modă şi artă, nu rata Catedrala din Milano, Galeria Vittorio Emmanuele sau Scala din Milano unde sunt expuse cele mai faimoase branduri de haine.    

Zbor direct cu: Hi Sky , Fly One (luni, miercuri, vineri)

  • Roma

Deşi este unul dintre cele mai populare obiective turistice, ai fi surprins/ă câte lucruri noi poţi descoperi de fiecare data când vii în Roma. Trebuie doar să te rătăceşti pe una dintre străduţele din zona Fontana di Trevi şi, cu siguranţă, vei găsi cafenele şi gelaterii care îţi vor cuceri inima.

Zbor direct cu: Hi Sky, Fly One  (luni, vineri) Milano (luni, vineri)

  • Parma

Elegant si cu o zona istorica remarcabila, Parma se afla in regiunea Emilia Romagna, intre raul Po si Muntii Apenini, la sud de Milano si la nord de Florenta. Parma este renumita de asemenea si pentru produsele alimentare şi bogatele tradiţii gastronomice. Cand vine vorba de ingredientele folosite de bucatari pentru prepararea specialitatilor traditionale, renumite sunt sunca de Parma (prosciutto di Parma) si branza Parmigiano Reggiano, alaturi de renumitele paste Barilla.

Zbor direct cu: Fly One  (luni, miercuri, sâmbătă)

  •  Verona

Este nevoie să-ţi mai spunem că Verona este oraşul-simbol al poveştii dintre Romeo şi Julieta? Pe lângă celebra poveste de dragoste, Verona are o atmosferă boemă prin străduţele înguste şi cafenele cochete. Este un oraş similar cu Veneţia, doar că nu este înconjurat de apă.

Zbor direct cu: Fly One  (marți, joi, duminică)