Destinații disponibile de pe Aeroportul Internațional Chișinău - GERMANIA

21.08.23
Destinații disponibile de pe Aeroportul Internațional Chișinău - GERMANIA

GERMANIA - o țară încărcată de istorie, cu o cultură foarte bogată, cu numeroase orașe istorice, stațiuni montane de ski, peste 25 mii de castele și palate construite de Ludovic al II-lea al Bavariei. cu abundența de păduri și munți pe toate gusturile turiștilor.

  • Frankfurt

Unul dintre cele mai primitoare orașe germane, în mare parte datorită diversității culturale. Este cel mai mare centru financiar din Europa, un oraș istoric al încoronărilor regale și imperiale, orașul lui Gorthesi a faimoasei Scoli din Frankfurt. Se consideră una dintre cele mai mici metropole din lume, cu o varietate mare de obiective turistice.

Zbor direct cu:  Hi Sky, Fly One (luni, vineri)

  • Munchen

Este faimos pentru arhitectură, cultura variată și faimosul festival anual Octoberfest, creat în cinstea berii. Al treilea cel mai mare oraș al Germaniei, după Berlin și Hamburg, scena culturală a orașului ocupă primul loc la nivel național, datorită muzeelor despre care se spune că impresionează prin diversitate și calitate. Pentru inovare economică și culturală, Munchen s-a clasat pe locul 15 la nivel mondial, din 289 de orașe.

Zbor direct cu:  Fly One (miercuri, sâmbătă)

  • Dusseldorf

Un oraș de afaceri cu suficiente locuri pitorești, situri istorice, arhitectura scânteietoare, muzee uimitoare, păpuși de cultură și artă și o natură exuberantă.  Ma mult, Düsseldorf a câștigat recent un premiu pentru cel mai frumos scuar din Germania, Burgplatz.

Zbor direct cu:  Hi Sky, Fly One (luni, miercuri, sâmbătă)

 

Descoperă și ITALIA