Condițiile de călătorie spre Irlanda, Dublin

29.10.21
Condițiile de călătorie spre Irlanda, Dublin

Irlanda – Autoritatile irlandeze au impus din 25 septembrie 2021 noi reguli obligatorii, pentru ca pasagerii sa fie admisi spre imbarcare.

confirmarea completarii online a formularului e-PLF https://travel.eplf.gov.ie/en  si sa prezinte dovada completarii la check-in si la sosire in DUB.  

Pasagerii trebuie sa prezinte unul din urmatoarele documente ce tin de masurile anti –COVID:

-        Testul RT-PCR NEGATIV  efectuat nu mai devreme de 72h pina la intrare in Irlanda

-        O dovada de recuperare dupa Covid19 -   e.g. testul pozitiv RT-PCR, dupa trecerea a 11 zile dupa efectuarea testului ,  dar fără depășirea a 180 de zile de la testare

-         dovada vaccinarii conform schemei si conditiilor stabilite

Se accepta vaccinurile aprobate de catre EMA  (Pfizer - 7 zile dupa ultima doza //  Moderna si Johnson&Johnson -14 zile dupa ultima doza //  Astra Zeneca -15 zile dupa ultima doza administrata)

-        o confirmare de recuperare dupa boala dovedita prin prezentarea EU DIGITAL COVID CERTIFICATE

Copiii de pina la 12 ani  sunt exceptati de la prezentarea testului RT-PCR.

Călătoriți informați și în siguranță!

Înainte de a planifica o călătorie, consultați condițiile de acces pe teritoriul tății de destinație pe pagina oficială a autorităților locale din țara de destinație, consulat, ambasadă, consultați alertele de călătorie de pe pagina Ministerului Afacerilor Externe a Republicii Moldova și condițiile de călătorie actualizate pe pagina Autorității Aeronautice Civile.