Informații despre actualizarea alertelor de călătorie pentru mai multe state (conform situației din data de 18 septembrie 2020).

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează cetățenii Republicii Moldova???????? despre actualizarea alertelor de călătorie pentru mai multe state (conform situației din data de 18 septembrie 2020).

????????Informația exhaustivă poate fi accesată pe site-ul ministerului www.mfa.gov.md (banner: Alerte de călătorie COVID-19) sau pe adresa directă: ➡️ bit.ly/2EenBv9

???? Datele din tabelul de mai jos pot fi modificate, dacă autoritățile statelor străine vizate vor adopta alte decizii. Aceste informații sunt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare (lista poate fi accesată pe pagina web a ministerului: ➡️bit.ly/2RejHW1 ). Informațiile curente se bazează pe cele mai recente date disponibile și sunt colectate din surse naționale autorizate și publice și sunt publicate la secțiunea „Alerte de călătorie COVID-19”.

Totodată, pentru consultații telefonice, ministerul are activat Centrul de Apel al MAEIE al RM, care poate fi contactat la numerele:

☎️0 80 090 990 - (gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova)
☎️+373 22 788 722 - din străinătate

Operatorii au program de luni până vineri între orele 08.00 – 17.00 (ora Republicii Moldova). În afara programului cu publicul, puteţi expedia un mesaj: prin email la callcenter@mfa.gov.md sau pe pagina de Facebook a Centrului de Apel.

???? Suplimentar la resursele MAEIE, recomandăm cetățenilor Republicii Moldova care dispun de dubla cetățenie, a unui stat membru al UE, consultarea adițională și a datelor operative privind menținerea/ridicarea măsurilor restrictive la următoarea adresă:

Re-Open (Platformă menținută de Uniunea Europeană): ➡️bit.ly/3hlBd5f

18.09.2020 17:30