Chișinău, 26 aprilie 2020 – În atenția pasagerilor care urmează să fie repatriați în perioada 27 aprilie - 3 mai

Autoritatea Aeronautică Civilă informează că a fost selectat operatorul aerian ce urmează să opereze cursele charter de repatriere a cetățenilor RM în perioada 27 aprilie – 3 mai 2020.

Astfel, compania aeriană "WIZZ AIR" în parteneriat cu operatorul turistic MY TRAVEL (tel +37368666668) va efectua cursele charter pe următoarele destinații:

Londra, Paris, Roma, Milano, Moscova, Istanbul, Dublin, Larnaca.

Biletele pot fi procurate pe pagina aici

http://mytravel.md/charter/?fbclid=IwAR0w7ZOOno-TUWSMFuesGL8YOfaGllU5qk2sRGXLNnOnZc9jVpfnxAx8FBg

De asemenea, informațiile ce țin de programul de zbor, dată și ora, vor putea fi accesate ulterior pe pagina oficială a companiei My Travel.

Conform procedurii stabilite anterior de către Comisia Situații Excepționale, de cursele sus-menționate vor beneficia cetățenii moldoveni incluși în listele de așteptare ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare prin completarea chestionarelor puse la dispoziția solicitanților începând cu 29.03.2020, prioritate având studenții, persoanele aflate la tratament medical, cetățeni aflați în dificultate. Persoanele incluse în listele sus-menționate vor fi informate în prealabil despre detaliile privind modalitatea de achiziționare a biletelor de călătorie. Lista cu datele de contact ale misiunilor diplomatice: https://www.mfa.gov.md/sites/default/files/tabel.pdf


26.04.2020 11:21