Chișinău, 17 decembrie 2019 - Cooperarea pe dimensiunea formării și recalificării personalului din domeniul aviației civile, discutată la Kiev

Directorul Autorității Aeronautice Civile, Dl. Eugen Coștei, a efectuat o vizită oficială la Universitatea Națională de Aviație din Kiev (NAU), fiind invitat de Directorului Institutului Organizației Aviației Civile Internaționale (OACI) NAU, Dna Galina Suslova.

Cooperarea pe dimensiunea aviației civile între Republica Moldova și Ucraina, a fost discutată în cadrul întrevederii la care a participat și Directorul adjunct al Institutului de cooperare internațională și educație al Universității Naționale de Aviație, profesorul asociat, Dumitru Bugayko.

Oficialii au discutat despre competențele, responsabilitățile și prioritățile instituțiilor din ambele state în ceea privește implementarea celor mai bune practici mondiale în domeniul formării și recalificării personalului din domeniul aviației civile și asigurarea unui nivel înalt al siguranței zborurilor.

În contextul intenției de cooperare anunțate, întrevederea dintre cei doi oficiali a consolidat și mai mult relațiile de prietenie și colaborare pe domeniul aviației civile dintre Republica Moldova și Ucraina.

17.12.2019 16:16