Chișinău, 12 ianuarie 2018 - Mesaj de felicitare cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la fondarea companiei aeriene de stat ”Air Moldova”

La 12 ianuarie, transportatorul naţional, compania aeriană de stat "Air Moldova" împlineşte 25 de ani de la fondare. Cu această ocazie, Autoritatea Aeronautică Civilă aduce sincere felicitări colectivului companiei, personalului navigant, dar și celor care beneficiază de serviciile acesteia.

Este un sfert de deceniu în care compania realizează conexiuni dintre orașe și state, perioadă în care Air Moldova a trecut prin multiple provocări, reușind să facă față cerințelor timpului atât la capitolul siguranța și securitatea zborurilor, cât și în ceea ce tine de îmbunătățirea calității serviciilor.

În același timp, implementarea de către compania aeriena a măsurilor de dezvoltare și modernizare a flotei și de diversificare a serviciilor a avut efect direct asupra creşterii considerabile a volumului transportării atât de pasageri, cât şi de mărfuri. La moment, ”Air Moldova” este unul dintre principalii operatori naționali, cu peste 30 de destinații pe harta zborurilor.

Autoritatea Aeronautică Civilă urează succes colegilor în îndeplinirea misiunii de asigurare a unor servcii de transport aerian accesibile, sigure și calitative.

Vă doresc multă sănătate, fericire și împlinirea aspirațiilor personale!

Fiți mândri de fiecare realizare, pentru că activitatea noastră în ansamblu este în serviciul pasagerilor!

Cu respect,

Radu Bezniuc,

Directorul Autorității Aeronautice Civile al Republicii Moldova

12.01.2018 09:02