Chișinău, 19 septembrie 2017 - Mesaj de felicitare cu prilejul marcări a 73 de ani de la înființarea Aviației Civile a Republicii Moldova

Astăzi, când aviaţia civilă din Republica Moldova marchează 73 de ani de la înființare, putem spune cu mândrie că am avansat semnificativ în realizarea obiectivului de modernizare a acestui sector. Pe an ce trece, aviația națională devine tot mai matură și mai pregătită să facă față cerințelor timpului.

Industria aeronautică din țara noastră funcţionează deja într-un cadru complex de standarde, stabilite atât la nivel mondial, cât şi la cel regional şi naţional. Aceasta ne face să fim încrezători privind evoluția în ascensiune și în perioada ce urmează.

Orice transformări însă nu pot fi realizate fără dedicarea și implicarea adevăraților profesioniști - cei care asigură reglementarea eficientă şi încurajează aplicarea unor standarde înalte de siguranţă, piloți, personal navigant, controlori de trafic aerian și tot stafful tehnic. Toate rezultatele obţinute se datorează efortului comun depus şi doar împreună putem atinge noi trepte pe scara succesului.

Cu ocazia Zilei Aviației Civile, în numele Autorității Aeronautice Civile, adresez felicitări întregului personal din industria aeronautică. Fiți mândri de fiecare realizare, pentru că activitatea noastră în ansamblu este în serviciul pasagerilor!

Vă urez succes în îndeplinirea misiunii de asigurare a unor servcii de transport aerian accesibile, sigure și calitative. Vă doresc multă sănătate, fericire și împlinirea aspirațiilor personale!

Cu deosebit respect,

Directorul Autorității Aeronautice Civile

Radu BEZNIUC

19.09.2017 08:59